Manichiura & Pedichiura

De ce sa iti faci manichiura saptamanal?

Alocă-ţi timp cel puţin o data pe săptămână pentru a te ocupa de manichiura ta şi vei observa o schimbare in starea ta de spirit. Culoarea si forma unghiilor arata stima si iubire de sine. O femeie care are manichiura perfecta intotdeauna va fi un exemplu de frumusete si eleganta. Cand iti faci unghiile trebuie sa alegi o culoare si o forma care sa te reprezinte.

O culoare clasica pentru unghiile unei femei este rosul. Indiferent de intensitate, rosul aduce un plus de senzualitate femeilor. De asemenea, culoarea nude este o alegere frecventa. Nude pe o unghie cu formă de migdala va arăta întotdeauna elegant.

Alegerea tinutei, machiajul si culoarea unghiilor sunt elemente care ne formeaza imaginea si ne reflecta caracterul. Pentru ca prima impresie conteaza enorm, te aspetam la BonBon Salon pentru o sedinta de manichiura si pedichiura inainte de orice mare eveniment din viata ta.

Este foarte important să avem grijă de aspectul nostru exterior pentru ca acesta este modul in care ne conectam initial cu toti cei din jurul nostru. Manichiura perfecta facuta in salon de infrumusetare spune ne ofera un plus de incredere de sine. Indiferent de momentul anului, unghiile noastre au nevoie de ingrijire si de relaxare.

Pe langa serviciile de manichiura clasica exista si servicii de manichiura de tip spa. Alege pentru relaxarea ta uleiurile esentiale care iti plac, petale de trandafiri, o crema de maini si o manichiurista experta.

Pedichiura

Pedichiura reprezinta o excelenta metoda de relaxare si de ingrijire a picioarelor. Membrele inferioare sunt cel mai greu incercate parti ale corpului, iar mersul pe jos si incaltarile isi lasa amprenta in mod neplacut asupra lor. Pedichiura poate fi o procedura simpla, ce include pilirea partilor dure si taierea si pilirea unghiilor, sau poate fi imbogatita cu un masaj si o crema de hidratare.

Fa o programare
This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.