Make’Up

MACHIAJ PROFESIONAL

Machiajul este o forma de exprimare si ne defineste in aceeasi masura in care o fac hainele pe care le purtam sau coafura noastra. Un machiaj profesional realizat de un make up artist are puterea sa sublinieze trasaturile unei persoane, sa ii scoata in evidenta atuurile si sa ii estompeze acele detalii pe care nu isi doreste sa le arate. Machiajul profesional este cel care se realizeaza tinandu-se cont de toate elementele tehnice, se adapteaza ocaziei si complimenteaza din plin fizionomia celei care il va purta. Pentru a realiza un machiaj profesional impecabil, la BonBon Salon folosim doar produse profesionale de machiaj, astfel incat tenul clientelor noastre sa nu aiba de suferit.

Atunci cand te pregatesti pentru un eveniment deosebit, pentru o intalnire importanta sau o sedinta foto, vino la BonBon Salon si lasa-te pe mainile pricepute ale specialistilor nostri in make up. Vei obtine machiajul la care ai visat, potrivit trasaturilor si personalitatii tale si facut sa reziste chiar si celor mai intense emotii pe care urmeaza sa le traiesti. Tot de la make up artistii nostri poti afla cele mai noi tendinte, care este stilul care ti se potriveste cel mai bine si inveti mici trucuri pentru a sti cum sa iti mentii machiajul perfect cat mai multe ore dupa ce acesta a fost aplicat.

Daca esti in cautarea unui machiaj de zi, pentru un eveniment special sau doresti sa ai un machiaj de mireasa de vis, te asteptam in salonul nostru.

Fa o programare