Epilare cu ceara

Epilare cu ceara

Epilarea cu ceara reprezinta cea mai eficienta modalitate de indepartare a parului nedorit de pe corp si, in plus, este durabila – firul creste in interval de 2-3 saptamani.
Poti opta fie pentru ceara traditionala sau ceara la cartus, de unica folosinta.

În cazul în care ceara este calda, ea patrunde în foliculi, iar firul este smuls din radacina. Dezavantajul este ca, daca ai pielea sensibila, pot aparea iritatii locale care trec in decurs de cateva ore dupa procedura.

Daca te vei epila in permanenta cu ceara, firul de par va creste mai rar si mai fin, pentru ca este smuls din radacina.

Ceara de unica folosinta este ceara care nu se re-foloseste, ea poate fi cea la cartus, sau liposolubila, se indeparteaza cu benzi de hartie de unica folosinta, sau cea fierbinte, calda, ce se indeparteaza de mana si se foloseste pe zone inghinal, axila, facial.

Asadar, de unica folosinta nu este doar ceara la cartus, ci subliniez: este ceara care nu se re-foloseste, decanteaza. La noi in salon nu se refoloseste ceara, astfel incat garantam o epilare igienica!

Acest procedeu de epilare cu ceara de unica folosinta este igienic si esti sigur/a ca nu exista riscul de transmitere a posibilelor boli sau bacterii, deoarece nu exista utilizatori anteriori de la care sa apara!

– dezinfectia tegumentelor inainte de epilare si hidratare dupa epilare.
-manusi, produse de unica folosinta si igiena

Fa o programare
This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.