Suntem cei mai buni !

Gabriela Iacob – Owner – Nail artist – Nail formator –

Cu o experienta de peste 7 ani in domeniul unghiilor tehnice, zeci de cursuri fizice si multe alte zeci de seminarii si webinarii la care am participat, nu sunt doar nail artist, ci si nail formator pentru un brand cunoscut.  Conceptul Bonbon Nails Salon a luat nastere  din dorinta de frumos si servicii de calitate! Ma pot mandri cu o echipa de profesionisti calificati, pregatiti pentru orice provocare!

“Iubeste ceea ce faci si nu vei simti ca muncesti!”

Andreea – Tehnician unghii false –

Ambitia, atentia la detalii si calmitatea ma definesc. Lucrez în acest frumos domeniu din 2016, având la baza nu doar pasiunea pe care o impartasesc cu clientele mele, ci și specializarea de tehnician unghii false si tot ceea ce tine de domeniul unghiilor. Fac parte din echipa Bonbon din anul 2019, unde am evoluat ca si nail artist.

Diana – Cosmetician –

Transformarea pasiunii in job. Asta s-a petrecut in ceea ce ma priveste din prima clipa iar din cei aproape 8 ani de experienta am invatat ca un job facut din pasiune aduce satisfactii zilnice-atat profesionale, cat si emotionale. Iar faptul ca in fiecare zi aduc fericirea pe chipul unor oameni, nu se egaleaza cu nimic.

I put a spell on your skin and I do magic!

Alina – Hair stilist – Trainer –

PASIUNE si DETERMINARE – aceste 2 cuvinte ma definesc. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul hair styling’ului si 3 ani ca si trainer in echipa Londa Professional, impartasesc dragostea si pasiunea pentru par cu oricine trece prin mana mea si nu numai. Ofer  educatie atat clientelor, cat si colegilor de breasla si le impartasesc dragostea pentru frumos.

Rely – Lash expert –

Din 2018 practic aceasta meserie frumoasa, datorita careia in fiecare zi am parte de noi provocari. In domeniul beauty trebuie sa fii mereu la curent cu noile tehnici de lucru pentru a tine pasul cu ce este in trend. Ambitia si rabdarea ma caracterizeaza!

Fa o programare
This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.